zaterdag 30 mei 2015

Tray bake



Ik heb nu twee keer op deze manier gekookt: je legt aardappels, groente en vlees op een bakplaat en bakt alles 20 minuutjes in de voorverwarmde oven en je hebt een heerlijke maaltijd.

Deze keer was de maaltijd gebaseerd op een recept uit het gratis boekje van Aviko. Ik heb de ingrediƫnten wat aangepast.

Recept voor 2 personen:
12 pommes duchesse van Aviko uit de diepvries
4 chipolataworstjes
half bakje champignons, in plakjes
halve ui, in ringen of stukjes
halve rode paprika, in stukjes
halve groene paprika, in stukjes
zongedroogde tomaatjes, klein gesneden
geraspte kaas
gedroogde Italiaanse kruiden
olijfolie
(ik had er ook tomaat op gedaan maar dat vond ik geen succes dus dat doe ik de volgende keer niet meer)

zo gaat 'ie de oven in

Oven voorverwarmen op 220 gr. Bakpapier op de bakplaat leggen. Pommes duchesse op de bakplaat verdelen, Daartussen de worstjes leggen. Gelijkmatig de uien, paprika's, champignons en zongedroogde tomaatjes over de bakplaat verdelen. Gedroogde kruiden erover strooien, daarna de geraspte kaas. Olijfolie erover druppelen. 20 Minuten in de oven. 



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen